Klimatizacija

Izborom toplotne pumpe i izvora energije rešili ste samo polovinu Vaše instalacije.

Ostaje da izaberete nosioca energije u Vašem objektu. Nudimo Vam sledeće tipove instalacije:

  1. Sistemi sa fan coil-ovima Vam nude grejanje, hlađenje i kontrolu vlage vazduha. Ovi sistemi su primenjivi u stambenim objektima, stambenim zgradama, hotelima i kancelarijskim prostorima.
  2. Sistemi sa grejnim panelima omogućavaju grejanje, hlađenje i kontrolu vlage vazduha. Ovi sistemi omogućavaju najveći mogući komfor (u letnjem periodu osećaj „kao u vinskom podrumu“). Zbog nešto veće cene instalacije primenjivi su u ekskluzivnijim stambenim objektima, kancelarijskim prostorima i hotelima.
  3. Sistemi sa centralnom klimatizacijom omogućavaju grejanje, hlađenje, kontrolu vlage vazduha i ventilaciju. Ovi sistemi su primenjivi u stambenim objektima, stambenim zgradama, hotelima, kancelarijskim prostorima i fabričkim halama.

Naravno, ne morate se odlučiti samo za jedan sistem klimatizacije. Naš tim stručnjaka će Vam ponuditi kombinaciju ovih sistema koja će ispuniti sve Vaše želje i zahteve.

 

 

Za sva dodatna pitanja u vezi sa cenama, postupcima, izradama projekata kontaktirajte nas na dežurni broj telefona +381 63 8 411 400 ili putem e-mail adrese office@mifimi.com

Poslednji tekstovi