O nama…

Preduzeće „MIFIMI“ DOO  Niš, osnovano je 1991. godine. Svi koji su bili i koji su zaposleni trenutno, nosioci su diploma visoko-školskog obrazovanja, tehničkog smera.

Uz razvoj Poslovnih Informacionih Sistema (MIFIMI PIS), uveden je još jedan strateški razvojni projekat korišćenja obnovljivih izvora energije (MIFIMI ENERGY).

Razvojna grupa MIFIMI ENERGY je specijalizovana za izradu sistema za grejanje i/ili hlađenje objekata svih veličina, namena i pripremu tople sanitarne vode, korišćenjem toplotnih pumpi.

Osnovni zadatak i cilj razvojne grupe MIFIMI ENERGY je da, u skladu sa namenom i kategorijom objekta, ponudi investitorima savremene biološko-ekološke sisteme sa višestrukom uštedom energije, koji obezbeđuju vrhunske mikroklimatske uslove i komfor. Delatnost obuhvata: projektovanje, distribuciju i ugradnju toplotnih pumpi, površinskih panelnih sistema za grejanje i hlađenje, fan-coil uređaja, izmenjivača, kalorimetara, rekuperatora, potopnih i cirkulacionih pumpi sa visoko kvalitetnom pratećom opremom.

Inostrani partneri i inovativni stručni saradnici razvojne grupe MIFIMI ENERGY, koji se mogu pohvaliti dugogodišnjim iskustvom stečenim radom u oblasti eksploatacije geotermalne energije, kako na zapadnom tržištu, tako i u balkanskom regionu, pomno prate naš rad od početka projektovanja do puštanja u rad celokupnog sistema.

Inovativni i iskusni saradnici našeg preduzeća na raspolaganju su Vam da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu u odabiru ekonomičnog i kvalitetnog rešenja grejanja i hlađenja.
 

Trudimo se da budemo različito bolji od drugih.

Trudimo se da opravdamo sva očekivanja.

Trudimo se da ispunimo sve zahteve korisnika, jer – ZADOVOLJAN KORISNIK je put u zajedničku budućnost.

Poslednji tekstovi