Stambena zgrada

Kada govorimo o klimatizaciji stambenih i poslovnih objekata, naše ideje su odmakle korak dalje od inženjerskih rešenja koja se trenutno nude na tržištu.

Kvalitetna i isplativa rešenja su svakako preduslov i naša obaveza, kako bi se sačuvalo poverenje korisnika i investitora kojima nudimo potpuno zakonski definisan način rada koji omogućava da se pored zarade od prodaje izgrađene nekretnine njihova zarada na datom objektu uveća.

Do sada, u svakom poslovnom i stambenom objektu izgradnja termičke podstanice i plaćanje komunalija za adekvatanno priključenje na gradski toplovod je predstavljala priličan finansiski izdatak za investitora kojim se direktno opterećuje cena kvadratnog metra nekretnine u prodaji od koje investitor nije imao koristi a krajnji kupac, korisnik je svakako morao da snosi te troškove.

Naša ponuda za investitore se odnosi na ugradnju naših sistema klimatizacije, termičke podstanice, a da pri tome ostane vlasnik nad termičkom podstanicom.  Dodatnom registracijom delatnosti u vezi sa proizvodnju i prodaju toplotne i energije hlađenja uz primenu našeg softvera Investitor nastavlja da zarađuje na objektu koji je predao vlasnicima na korišćenje.

Naime ugradnjom unimetara, povezanih na sistem klimatizacije svakog stana ili poslovnog prostora, omogućava se direktna  kontrola, a neposrednim očitavanjem i beleženje ukupne isporučene količine energije krajnjem korisniku koju investitor  prema sklopljenom ugovoru i u zavisnosti od izabranog tarifnog paketa, koji smo osmislili, naplaćuje primenom napred navedenog softvera svakog meseca. Tarifni paketi osmišljeni su da isti budu konkurentniji od cena gradskih toplana prema stavkama isporučene i obračunate energije.

Sa druge strane kupci stanova i korisnici poslovnog prostora koji su do sada plaćali grejanje po kvadratnom metru tokom cele godine, bilo ono zadovoljavajuće ili ne, bili oni u objektu ili ne, korišćenjem pogodnosti koje nudimo preko investitora, kupci se neće osećati prevarenim pošto će plaćati samo onaj deo isporučene energije grejanja ili hlađenja koji je registrovao unimetar i na način koji im odgovara (u zavisnosti od izabranog tarifnog paketa).

Za razliku od gradskih toplana, ponuda toplotne energije će biti na raspolaganju korisnicima 24 časa dnevno, što se naravno odnosi i na isporuku energije hlađenja u letnjem periodu.

Sa stanovišta kupaca koji neće morati naknadno da ulažu novac u klimatizaciju svojih prostora u letnjem periodu kupovinom klima uređaja, ovakav kompletan sistem koji pruža apsolutni komfor u eksploataciji kako u letnjem, tako i u zimskom periodu čini kupca apsolutnim kontrolorom svojih želja, navika i finansija.

Sa stanovišta investitora, isti nedvosmisleno dolazi u poziciju da na tržistu ponudi mnogo više za istu cenu nekretnina u okolini, čime se njegova konkurentnost bitno podiže na viši nivo.

I da ne zaboravimo, nema bolje reklame od reči hvale zadovoljnog kupca a investitor NASTAVLJA da zarađuje na objektu koji je odavno predao svojim vlasnicima.

 

 

Za sva pitanja o cenama, postupku, izradi projekata pozovite nas na dežurni telefon 063/8 411 400 ili nam pošaljite mejl na office@mifimi.com.


Poslednji tekstovi