Hidros linija pumpi velike snage

HIDROS Italija- kompanija koja je nastala 1993. god.

Karakterišu je brz rast i razvoj i pripadnost višem kvalitetnom segmentu tržišta. Pored jake produkcijske linije poseduje i jak razvojni tim sa laboratorijama. To omogućava da brzo odgovara na zahteve tržišta i klijenata i da pored standarnih ponudi i proizvode po zahtevu. Takođe, razvojni tim radi na neprikidnom usavršavanju proizvoda i njihovoj većoj efikasnosti. To kao rezultat ima vašu veću uštedu.

Produkcijska linija obuhvata celokupnu paletu uređaja koji se koriste u klimatizaciji. Linija toplotnih pumpi pokriva sve 3 tehnologije koje su u upotrebi: vazduh–voda, voda–voda, zemlja–voda kao i postojanje hibridnih toplotnih pumpi (pumpe koje koriste dva izvora energije).

Ono što posebno izdvaja njihovu liniju toplotnih pumpi jesu pumpe širokog raspona snaga (kapaciteti od više stotina kW u svim kategorijama), visok stepen automatizacije i prilagodljivosti. Liniju toplotnih pumpi odlično prati i širok spektar proizvoda koji pomažu još boljem iskorišćenju energije toplotnih pumpi i podizanju energetske efikasnosti vašeg sistema.

Svaki model toplotne pumpe ima više varijacija:

  1. Standardni model koji ima samo grejanje
  2. SW5 model koji pored grejanja ima i pripremu sanitarne vode
  3. RV model koji ima grejanje i hlađenje (dvocevni sistem)
  4. RV/SW6 model koji ima istovremeno grejanje i hlađenje (četvorocevni sistem) sa pripremom sanitarne vode
  5. FC – free cooling (pasivno hlađenje) verzija (dostupna za sve prethodne modele)
Hidros je vlasnik patenta za E.V.I. tehnologiju (enhanced vapour injection) kojom svojim toplotnim pumpama znatno uvećava efikasnost.

Svi proizvodi su evropskog porekla i poseduju sve potrebne sertifikate propisane od strane evropskih institucija.

Korisne informacije

Kompletne specifikacije sa svim podacima koji su nastali kao rezultat laboratorijskog testiranja prilikom izdavanja evropskih sertifikata kvaliteta možete pogledati ovde.

 

Za sva dodatna pitanja u vezi sa cenama, postupcima, izradama projekata kontaktirajte nas na dežurni broj telefona +381 63 8 411 400 ili putem e-mail adrese office@mifimi.com

Poslednji tekstovi